Schippersz (35): ‘Ze hebben je nodig’

Na twee weken werd de 224 vrijgegeven. De dekkleden gingen eraf, we legden open en er bewoog niets. We voeren terug naar Rotterdam, met een afloskapitein aan het roer. Einde eerste reis. Mijnheer en mevrouw Landa heb ik nooit teruggezien. Een paar dagen naar huis, wachten op mijn volgende schip. Meneer Kruis, chef varend personeel, heeft dat voor me geregeld.

Door Karel Kersten

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Schippersz (35): ‘Ze hebben je nodig’ | Schuttevaer.nl

Schippersz (35): ‘Ze hebben je nodig’

Na twee weken werd de 224 vrijgegeven. De dekkleden gingen eraf, we legden open en er bewoog niets. We voeren terug naar Rotterdam, met een afloskapitein aan het roer. Einde eerste reis. Mijnheer en mevrouw Landa heb ik nooit teruggezien. Een paar dagen naar huis, wachten op mijn volgende schip. Meneer Kruis, chef varend personeel, heeft dat voor me geregeld.

Door Karel Kersten

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer