Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schippersz (35): ‘Ze hebben je nodig’

Oss

Na twee weken werd de 224 vrijgegeven. De dekkleden gingen eraf, we legden open en er bewoog niets. We voeren terug naar Rotterdam, met een afloskapitein aan het roer. Einde eerste reis. Mijnheer en mevrouw Landa heb ik nooit teruggezien. Een paar dagen naar huis, wachten op mijn volgende schip. Meneer Kruis, chef varend personeel, heeft dat voor me geregeld.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook