Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Spitsencoöperatie ELV vergroent en vernieuwt

Dordrecht

Nieuwbouw wordt langzamerhand onvermijdelijk voor de spitsencoöperatie ELV. Die nieuwe schepen gaan er dan ook komen. Niet van spitsenmaat, maar met Canal du Nord-afmetingen. Dat werd donderdag 8 november bekend tijdens de viering van het 25-jarig jubileum van de coöperatie in Dordrecht.

1 / 2
Spitsencoöperatie ELV vergroent en vernieuwt

Spitsencoöperatie ELV vergroent en vernieuwt

Congres en feestavond ter gelegenheid van 25-jarig bestaan

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook