Koedood voltooit Stage V-certificering Mitsubishi motoren 

De Koedood Marine Group heeft de IWW EU Stage V-certificering van de Mitsubishi SR motorenfamilie voor de binnenvaart volledig afgerond. Ook de Mitsubishi S12A2 is nu Stage V gecertificeerd. De motoren zijn uitgerust met het Koedood Engine Emission System, dat NOx en fijnstof uit de uitlaatgassen haalt.

De 6 cilinder S6R-MPTK/ MPTAW motor maakte ruim 2500 draaiuren op de testbank van het Powertrain Test Centre van TNO in Helmond. Met de EU Stage V certificering van de motor en het emissie-systeem is de tot 16 cilinders doorlopende motorenfamilie (470 tot 1250 kW) volledig gecertificeerd. (Foto Hans Heynen)
De 6 cilinder S6R-MPTK/ MPTAW motor maakte ruim 2500 draaiuren op de testbank van het Powertrain Test Centre van TNO in Helmond. Met de EU Stage V certificering van de motor en het emissie-systeem is de tot 16 cilinders doorlopende motorenfamilie (470 tot 1250 kW) volledig gecertificeerd. (Foto Hans Heynen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Koedood voltooit Stage V-certificering Mitsubishi motoren | Schuttevaer.nl

Koedood voltooit Stage V-certificering Mitsubishi motoren 

De Koedood Marine Group heeft de IWW EU Stage V-certificering van de Mitsubishi SR motorenfamilie voor de binnenvaart volledig afgerond. Ook de Mitsubishi S12A2 is nu Stage V gecertificeerd. De motoren zijn uitgerust met het Koedood Engine Emission System, dat NOx en fijnstof uit de uitlaatgassen haalt.

De 6 cilinder S6R-MPTK/ MPTAW motor maakte ruim 2500 draaiuren op de testbank van het Powertrain Test Centre van TNO in Helmond. Met de EU Stage V certificering van de motor en het emissie-systeem is de tot 16 cilinders doorlopende motorenfamilie (470 tot 1250 kW) volledig gecertificeerd. (Foto Hans Heynen)
De 6 cilinder S6R-MPTK/ MPTAW motor maakte ruim 2500 draaiuren op de testbank van het Powertrain Test Centre van TNO in Helmond. Met de EU Stage V certificering van de motor en het emissie-systeem is de tot 16 cilinders doorlopende motorenfamilie (470 tot 1250 kW) volledig gecertificeerd. (Foto Hans Heynen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer