Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Koedood voltooit Stage V-certificering Mitsubishi motoren 

HENDRIK IDO AMBACHT

De Koedood Marine Group heeft de IWW EU Stage V-certificering van de Mitsubishi SR motorenfamilie voor de binnenvaart volledig afgerond. Ook de Mitsubishi S12A2 is nu Stage V gecertificeerd. De motoren zijn uitgerust met het Koedood Engine Emission System, dat NOx en fijnstof uit de uitlaatgassen haalt.

1 / 1
De 6 cilinder S6R-MPTK/ MPTAW motor maakte ruim 2500 draaiuren op de testbank van het Powertrain Test Centre van TNO in Helmond. Met de EU Stage V certificering van de motor en het emissie-systeem is de tot 16 cilinders doorlopende motorenfamilie (470 tot 1250 kW) volledig gecertificeerd. (Foto Hans Heynen)

De 6 cilinder S6R-MPTK/ MPTAW motor maakte ruim 2500 draaiuren op de testbank van het Powertrain Test Centre van TNO in Helmond. Met de EU Stage V certificering van de motor en het emissie-systeem is de tot 16 cilinders doorlopende motorenfamilie (470 tot 1250 kW) volledig gecertificeerd. (Foto Hans Heynen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Hans Heynen)

Reacties (1)
  • Riwil

    Top prestatie “Gefeliciteerd”!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook