De wereld komt kijken naar maritieme noviteiten in Ahoy

Europort 2019 schreef vorige week een nieuw record. Nooit eerder in de 38 voorgaande edities bezochten zoveel internationale maritieme professionals Rotterdam Ahoy. ‘Vier dagen lang was Ahoy daarmee het epicentrum van de mondiale maritieme industrie’, meldt de beursorganisatie.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

De wereld komt kijken naar maritieme noviteiten in Ahoy | Schuttevaer.nl

De wereld komt kijken naar maritieme noviteiten in Ahoy

Europort 2019 schreef vorige week een nieuw record. Nooit eerder in de 38 voorgaande edities bezochten zoveel internationale maritieme professionals Rotterdam Ahoy. ‘Vier dagen lang was Ahoy daarmee het epicentrum van de mondiale maritieme industrie’, meldt de beursorganisatie.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer