Column

Overal waar u vaart: de IJssel als een zeegat

Voor dit nieuwe jaar wens ik om te beginnen iedereen alle goeds en mooie vaardagen zonder (ongeplande) stremmingen en andere vervelende zaken. Het oude jaar eindigde met een flinke plons water. Met 14,50 meter aan Lobith lijkt de Geldersche IJssel bijna op een zeearm. In zo’n situatie is het natuurlijk goed oppassen geblazen op deze rivier.

Fiona Oomen
Fiona Oomen Foto KBN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Overal waar u vaart: de IJssel als een zeegat | Schuttevaer.nl
Column

Overal waar u vaart: de IJssel als een zeegat

Voor dit nieuwe jaar wens ik om te beginnen iedereen alle goeds en mooie vaardagen zonder (ongeplande) stremmingen en andere vervelende zaken. Het oude jaar eindigde met een flinke plons water. Met 14,50 meter aan Lobith lijkt de Geldersche IJssel bijna op een zeearm. In zo’n situatie is het natuurlijk goed oppassen geblazen op deze rivier.

Fiona Oomen
Fiona Oomen Foto KBN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer