Column

Overal waar u vaart: Japanse trots

Het is al even geleden dat u een column van mijn hand aantrof. Ik mocht een beurtje overslaan in verband met verblijf in het buitenland. Klinkt interessant, was het ook. Ik ben drie weken in Japan geweest. En ik weet niet hoe dat u vergaat, maar als ik ergens in een ander land ben, zoek ik meteen de waterkant op. Je wilt weten wat er daar op het water drijft. ‘Bootjes kijken.’

Andries de Weerd. Beeld KBN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Overal waar u vaart: Japanse trots | Schuttevaer.nl
Column

Overal waar u vaart: Japanse trots

Het is al even geleden dat u een column van mijn hand aantrof. Ik mocht een beurtje overslaan in verband met verblijf in het buitenland. Klinkt interessant, was het ook. Ik ben drie weken in Japan geweest. En ik weet niet hoe dat u vergaat, maar als ik ergens in een ander land ben, zoek ik meteen de waterkant op. Je wilt weten wat er daar op het water drijft. ‘Bootjes kijken.’

Andries de Weerd. Beeld KBN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer