Column

Overal waar u vaart: welke koers gaan we varen?

Velen van ons hebben op 22 november een keuze gemaakt wie de zetels van de Tweede Kamer mogen gaan vullen. Met een flinke politieke aardverschuiving tot gevolg. De huidige coalitie heeft 37 zetels verloren. De beloofde ‘nieuwe bestuurscultuur’ heeft kennelijk niet datgeen gebracht wat de kiezer ervan verwachtte. Teveel onopgeloste thema’s en het niet eens kunnen worden over belangrijke issues.

Nico Evens
Nico Evens Koninklijke Binnenvaart Nederland

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Overal waar u vaart: welke koers gaan we varen? | Schuttevaer.nl
Column

Overal waar u vaart: welke koers gaan we varen?

Velen van ons hebben op 22 november een keuze gemaakt wie de zetels van de Tweede Kamer mogen gaan vullen. Met een flinke politieke aardverschuiving tot gevolg. De huidige coalitie heeft 37 zetels verloren. De beloofde ‘nieuwe bestuurscultuur’ heeft kennelijk niet datgeen gebracht wat de kiezer ervan verwachtte. Teveel onopgeloste thema’s en het niet eens kunnen worden over belangrijke issues.

Nico Evens
Nico Evens Koninklijke Binnenvaart Nederland

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer