Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Prospector 1 blikvanger Den Helder

DEN HELDER

Met de komst van het booreiland Prospector 1 van Borr Drilling is Den Helder met haar hoog boven de marine- en offshorestad uitstekende poten weer een blikvanger rijker. Aan het langs de Nieuwediepkade afgemeerde zelfheffende booreiland moet de komende twee maanden het nodige inspectie-, reparatie- en onderhoudswerk worden uitgevoerd.

1 / 1
De Prospector 1 is in Den Helder aan de Nieuwediepkade afgemeerd. (Foto: PAS Publicaties)   

De Prospector 1 is in Den Helder aan de Nieuwediepkade afgemeerd. (Foto: PAS Publicaties)   

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook