Walstroomkasten in Terneuzen en Gent

Binnenvaartschepen kunnen sinds vrijdag 1 maart walstroom gebruiken in het Sifferdok in Gent. Daar zijn twee nieuwe walstroomkasten in gebruik genomen. Per laadpunt zijn er vier poorten om stekkers op aan te sluiten. Ook in Terneuzen, aan de recent gerenoveerde Beurtvaartkade, worden in de loop van deze maand twee walstroomkasten geïnstalleerd.

Walstroomkasten in Terneuzen en Gent

Eén daarvan is bestemd voor de vrachtvaart, de ander voor riviercruiseschepen. Havenbedrijf North Sea Portmeldt in de loop van dit voorjaar 23 walstroomkasten met in totaal 80 aansluitpunten in bedrijf te hebben.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Walstroomkasten in Terneuzen en Gent | Schuttevaer.nl

Walstroomkasten in Terneuzen en Gent

Binnenvaartschepen kunnen sinds vrijdag 1 maart walstroom gebruiken in het Sifferdok in Gent. Daar zijn twee nieuwe walstroomkasten in gebruik genomen. Per laadpunt zijn er vier poorten om stekkers op aan te sluiten. Ook in Terneuzen, aan de recent gerenoveerde Beurtvaartkade, worden in de loop van deze maand twee walstroomkasten geïnstalleerd.

Walstroomkasten in Terneuzen en Gent

Eén daarvan is bestemd voor de vrachtvaart, de ander voor riviercruiseschepen. Havenbedrijf North Sea Portmeldt in de loop van dit voorjaar 23 walstroomkasten met in totaal 80 aansluitpunten in bedrijf te hebben.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer