Geen beweging in Giessenbrug

De Giessenbrug over de Schie bij Rotterdam Overschie gaat al sinds 25 januari 2017 niet meer open voor de scheepvaart. Ondanks protesten van Koninklijke BLN-Schuttevaer blijft de situatie zoals ze is. De flexibiliteit van schippers helpt ook niet, waarschuwt werfdirecteur Frans Bocxe. ‘Door ons aanpassingsvermogen snijden wij onszelf in de vingers.’

Geen beweging in Giessenbrug

Binnenvaart past zich aan of mijdt de Schie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Geen beweging in Giessenbrug | Schuttevaer.nl

Geen beweging in Giessenbrug

De Giessenbrug over de Schie bij Rotterdam Overschie gaat al sinds 25 januari 2017 niet meer open voor de scheepvaart. Ondanks protesten van Koninklijke BLN-Schuttevaer blijft de situatie zoals ze is. De flexibiliteit van schippers helpt ook niet, waarschuwt werfdirecteur Frans Bocxe. ‘Door ons aanpassingsvermogen snijden wij onszelf in de vingers.’

Geen beweging in Giessenbrug

Binnenvaart past zich aan of mijdt de Schie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer