Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Geen beweging in Giessenbrug

Rotterdam

De Giessenbrug over de Schie bij Rotterdam Overschie gaat al sinds 25 januari 2017 niet meer open voor de scheepvaart. Ondanks protesten van Koninklijke BLN-Schuttevaer blijft de situatie zoals ze is. De flexibiliteit van schippers helpt ook niet, waarschuwt werfdirecteur Frans Bocxe. ‘Door ons aanpassingsvermogen snijden wij onszelf in de vingers.’

1 / 1
Geen beweging in Giessenbrug

Geen beweging in Giessenbrug

Binnenvaart past zich aan of mijdt de Schie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook