RWS buigt zich over Veghelse ‘palen des aanstoots’

Schippers klagen al een paar weken dat ze niet meer de wal op kunnen in Veghel. Rijkswaterstaat overlegt donderdag 4 december met BLN-Koninklijke Schuttevaer, maar een oplossing kan nog maanden duren.

RWS buigt zich over Veghelse ‘palen des aanstoots'

In de Zuid-Willemsvaart ter hoogte van industrieterrein De Amert is een lange rij nieuwe meerpalen voor de scheepvaart geslagen. Probleem is dat er geen steigers en loopbruggen zijn gemaakt, zodat het vrijwel onmogelijk is om aan de kant te komen. Het gaat om het gedeelte langs de N279 vanaf Agrifirm (voorheen Cehave) richting Veghel.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

RWS buigt zich over Veghelse ‘palen des aanstoots’ | Schuttevaer.nl

RWS buigt zich over Veghelse ‘palen des aanstoots’

Schippers klagen al een paar weken dat ze niet meer de wal op kunnen in Veghel. Rijkswaterstaat overlegt donderdag 4 december met BLN-Koninklijke Schuttevaer, maar een oplossing kan nog maanden duren.

RWS buigt zich over Veghelse ‘palen des aanstoots'

In de Zuid-Willemsvaart ter hoogte van industrieterrein De Amert is een lange rij nieuwe meerpalen voor de scheepvaart geslagen. Probleem is dat er geen steigers en loopbruggen zijn gemaakt, zodat het vrijwel onmogelijk is om aan de kant te komen. Het gaat om het gedeelte langs de N279 vanaf Agrifirm (voorheen Cehave) richting Veghel.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer