RWS baggert AR-kanaal

Rijkswaterstaat begint 3 februari met het baggeren van het Amsterdam-Rijnkanaal, Lekkanaal en voorhavens Merwedekanaal. Tot eind 2010 wordt op 28 vakken gebaggerd. Het baggeren is nodig om voldoende vaardiepte voor de scheepvaart te behouden. Voor zowel schippers als omwonenden wordt weinig hinder verwacht.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

RWS baggert AR-kanaal | Schuttevaer.nl

RWS baggert AR-kanaal

Rijkswaterstaat begint 3 februari met het baggeren van het Amsterdam-Rijnkanaal, Lekkanaal en voorhavens Merwedekanaal. Tot eind 2010 wordt op 28 vakken gebaggerd. Het baggeren is nodig om voldoende vaardiepte voor de scheepvaart te behouden. Voor zowel schippers als omwonenden wordt weinig hinder verwacht.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer