Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Charterschip lek op IJsselmeer, veilig in Enkhuizen

ENKHUIZEN

Een lekkend charterschip met 21 opvarenden heeft zaterdagmiddag 13 april, onder begeleiding van de KNRM reddingboten Enkhuizen en Andijk, veilig de haven van Enkhuizen bereikt. Omdat de meeste van de 19 gasten een beperking had of in een rolstoel zat, besloot de kustwacht groot op te schalen. Een evacuatie was niet nodig.

1 / 1
Charterschip lek op IJsselmeer, veilig in Enkhuizen

Charterschip lek op IJsselmeer, veilig in Enkhuizen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook