Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Voorwaarts Voorwaarts strijkt de zeilen

GRONINGEN

Het Groninger vlaggenschip Voorwaarts Voorwaarts, een tweemastkoftjalk uit 1899, lijdt schipbreuk. De stichting tot behoud van het schip stopt ermee. ‘Met pijn in het hart zijn we tot dit besluit gekomen’, zegt voorzitter Otto Torenbosch van de stichting tot Behoud van de Voorwaarts Voorwaarts in Dagblad van het Noorden.

1 / 1
Voorwaarts Voorwaarts strijkt de zeilen

Voorwaarts Voorwaarts strijkt de zeilen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • M.A. Koops

    Hier heeft mijn opa met zijn broer opgevaren heb hier nog een schilder rij van zoals hij er vroeger uit zag is een heel mooi schilder rij voor de liefhebber eventueel te koop .

  • J.C Hagens

    Dit is van de zotte, je kan mij niet vertellen dat er geen enthousiaste vrijwilligers zijn die samen met shoolverlaters of mensen die omgeschoold willen worden, dit project een nieuwe boost kunnen geven, zeker in een provincie als Groningen waar de scheepsbouw hoog in het vaandel staat , natuurlijk snap ik dat hout voor een nieuwe luikenkap duur is, maar voor zo een mooie koftjalk moet een potje te vinden zijn.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook