Onderzoeksraad

Watertaxi Rotterdam: nog beter toezien op naleving vaarregels door schippers

Watertaxi Rotterdam gaat er nog nauwer op toezien dat schippers van het bedrijf zich houden aan de vaarregels en veiligheidsvoorschriften voor de scheepvaart op de Nieuwe Maas. Dat laat het Rotterdamse watertaxibedrijf weten in reactie op het rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV), die onderzoek heeft gedaan naar een aanvaring tussen een watertaxi en een rondvaartboot van rederij Spido in juli 2022 bij de Erasmusbrug.

Watertaxi Rotterdam gaat er beter op toezien dat de schippers de regels naleven. Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Watertaxi Rotterdam: nog beter toezien op naleving vaarregels door schippers | Schuttevaer.nl
Onderzoeksraad

Watertaxi Rotterdam: nog beter toezien op naleving vaarregels door schippers

Watertaxi Rotterdam gaat er nog nauwer op toezien dat schippers van het bedrijf zich houden aan de vaarregels en veiligheidsvoorschriften voor de scheepvaart op de Nieuwe Maas. Dat laat het Rotterdamse watertaxibedrijf weten in reactie op het rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV), die onderzoek heeft gedaan naar een aanvaring tussen een watertaxi en een rondvaartboot van rederij Spido in juli 2022 bij de Erasmusbrug.

Watertaxi Rotterdam gaat er beter op toezien dat de schippers de regels naleven. Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer