Onzekere toekomst

Schuttevaer Werkendam overweegt opheffing

De afdeling Werkendam van Schippersvereniging Schuttevaer dobbert naar eigen zeggen, anderhalf jaar na de vorming van Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN) nog altijd stuurloos rond. Onzeker over haar toekomst en met een KBN-bestuur dat weinig houvast biedt. Donderdag 28 december kwam de afdeling bijeen op Fort Altena. Voorzitter Arie den Breejen begon zijn jaarrede met de vergelijking dat het schip KBN geen goede motor heeft.

Schuttevaer Werkendam
Voorzitter Arie den Breejen houdt ruggespraak met collega-bestuurder Cees Kornet tijdens de jaarvergadering in Fort Altena. Foto René Quist

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Schuttevaer Werkendam overweegt opheffing | Schuttevaer.nl
Onzekere toekomst

Schuttevaer Werkendam overweegt opheffing

De afdeling Werkendam van Schippersvereniging Schuttevaer dobbert naar eigen zeggen, anderhalf jaar na de vorming van Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN) nog altijd stuurloos rond. Onzeker over haar toekomst en met een KBN-bestuur dat weinig houvast biedt. Donderdag 28 december kwam de afdeling bijeen op Fort Altena. Voorzitter Arie den Breejen begon zijn jaarrede met de vergelijking dat het schip KBN geen goede motor heeft.

Schuttevaer Werkendam
Voorzitter Arie den Breejen houdt ruggespraak met collega-bestuurder Cees Kornet tijdens de jaarvergadering in Fort Altena. Foto René Quist

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer