Nieuw bedieningssysteem

Zuidersluis Almere na 15 weken weer open

De Zuidersluis in de Hoge Vaart in Almere is na een ingrijpende renovatie weer in bedrijf genomen op donderdag 14 december. Dit na een periode van 15 weken aan beperkingen en hinder voor de scheepvaart.

Jan de Reus, gedeputeerde infrastructuur, bedankt de beroepsschippers en alle bedrijven, die afhankelijk zijn van vervoer over water via de Zuidersluis, voor hun begrip en geduld door symbolisch een taart te overhandigen aan één van de betrokken ondernemers.
Jan de Reus, gedeputeerde infrastructuur, bedankt de beroepsschippers en alle bedrijven, die afhankelijk zijn van vervoer over water via de Zuidersluis, voor hun begrip en geduld door symbolisch een taart te overhandigen aan één van de betrokken ondernemers. Foto Provincie Flevoland

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zuidersluis Almere na 15 weken weer open | Schuttevaer.nl
Nieuw bedieningssysteem

Zuidersluis Almere na 15 weken weer open

De Zuidersluis in de Hoge Vaart in Almere is na een ingrijpende renovatie weer in bedrijf genomen op donderdag 14 december. Dit na een periode van 15 weken aan beperkingen en hinder voor de scheepvaart.

Jan de Reus, gedeputeerde infrastructuur, bedankt de beroepsschippers en alle bedrijven, die afhankelijk zijn van vervoer over water via de Zuidersluis, voor hun begrip en geduld door symbolisch een taart te overhandigen aan één van de betrokken ondernemers.
Jan de Reus, gedeputeerde infrastructuur, bedankt de beroepsschippers en alle bedrijven, die afhankelijk zijn van vervoer over water via de Zuidersluis, voor hun begrip en geduld door symbolisch een taart te overhandigen aan één van de betrokken ondernemers. Foto Provincie Flevoland

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer