Toeteractie

‘Grimmige sfeer bij Vlaamse sluizen’

Schippers zijn helemaal klaar met de stakende sluiswachters in Vlaanderen. Sinds maandag wordt een groot aantal sluizen niet of nauwelijks bediend. Daardoor liggen er tientallen schepen vast. ‘De sfeer is grimmiger aan het worden’, zegt een schipper. Om hun ongenoegen kenbaar te maken, toeteren de schippers elk half uur.

Boze schippers verzamelden zich woensdag bij de sluis. Foto prive

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

‘Grimmige sfeer bij Vlaamse sluizen’ | Schuttevaer.nl
Toeteractie

‘Grimmige sfeer bij Vlaamse sluizen’

Schippers zijn helemaal klaar met de stakende sluiswachters in Vlaanderen. Sinds maandag wordt een groot aantal sluizen niet of nauwelijks bediend. Daardoor liggen er tientallen schepen vast. ‘De sfeer is grimmiger aan het worden’, zegt een schipper. Om hun ongenoegen kenbaar te maken, toeteren de schippers elk half uur.

Boze schippers verzamelden zich woensdag bij de sluis. Foto prive

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer