Valpijpschepen

Van Oord levert windpark Hollandse Kust Noord op

Van Oord heeft het offshore windpark Hollandse Kust Noord voltooid. Dit park ligt ruim 18 kilometer uit de kust bij Egmond aan Zee. Het wekt duurzame energie op voor meer dan een miljoen Nederlandse huishoudens.

opdracht omvatte het ontwerp, de engineering, de inkoop en het transport en de installatie van 70 windturbinefunderingen, alle inter-array kabels en het transport en de installatie van de windturbines zelf. Foto Van Oord

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Van Oord levert windpark Hollandse Kust Noord op | Schuttevaer.nl
Valpijpschepen

Van Oord levert windpark Hollandse Kust Noord op

Van Oord heeft het offshore windpark Hollandse Kust Noord voltooid. Dit park ligt ruim 18 kilometer uit de kust bij Egmond aan Zee. Het wekt duurzame energie op voor meer dan een miljoen Nederlandse huishoudens.

opdracht omvatte het ontwerp, de engineering, de inkoop en het transport en de installatie van 70 windturbinefunderingen, alle inter-array kabels en het transport en de installatie van de windturbines zelf. Foto Van Oord

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer