Blokkade Suezkanaal

Maersk schikt met Evergreen en Shoei Kisen Kaisha

De rederij Maersk heeft een buitengerechtelijke schikking getroffen met de eigenaar en de manager Shoei Kishen Kaisha en Evergreen van het containerschip Ever Given dat in maart 2021 het Suezkanaal blokkeerde toen het vastliep. Volgens Maersk liepen 50 van haar schepen vertraging op door de blokkade van het kanaal. Het eiste van Evergreen bijna US$45 miljoen.

Bremerhaven Duitsland
De Bremerhaven Shutterstock / Wirestock Creators

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Maersk schikt met Evergreen en Shoei Kisen Kaisha | Schuttevaer.nl
Blokkade Suezkanaal

Maersk schikt met Evergreen en Shoei Kisen Kaisha

De rederij Maersk heeft een buitengerechtelijke schikking getroffen met de eigenaar en de manager Shoei Kishen Kaisha en Evergreen van het containerschip Ever Given dat in maart 2021 het Suezkanaal blokkeerde toen het vastliep. Volgens Maersk liepen 50 van haar schepen vertraging op door de blokkade van het kanaal. Het eiste van Evergreen bijna US$45 miljoen.

Bremerhaven Duitsland
De Bremerhaven Shutterstock / Wirestock Creators

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer