3 jaar later dan gepland

Haven Rotterdam opent ‘Container Exchange Route’

De Container Exchange Route (CER), een eigen wegennetwerk van het Havenbedrijf Rotterdam op de Maasvlakte, wordt vandaag officieel in gebruik genomen. Het 17 kilometer lange wegennetwerk verbindt terminals, distributiecentra en andere belangrijke locaties. De containers hoeven hierdoor niet over de openbare weg.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Haven Rotterdam opent ‘Container Exchange Route’ | Schuttevaer.nl
3 jaar later dan gepland

Haven Rotterdam opent ‘Container Exchange Route’

De Container Exchange Route (CER), een eigen wegennetwerk van het Havenbedrijf Rotterdam op de Maasvlakte, wordt vandaag officieel in gebruik genomen. Het 17 kilometer lange wegennetwerk verbindt terminals, distributiecentra en andere belangrijke locaties. De containers hoeven hierdoor niet over de openbare weg.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer