Groen waterstof

Nederlandse VoltH2 krijgt Duitse miljoenensubsidie voor waterstoffabrieken

Het Nederlandse VoltH2, met plannen voor zes fabrieken voor groene waterstof in Nederland en Duitsland, heeft van Noordrijn-Westfalen een subsidie van 15 miljoen euro gekregen voor de bouw van twee elektrolysers in Duitsland. Koning Willem-Alexander was aanwezig bij de overhandiging in Duisburg.

VoltH2 subsidie NRW
Mona Neubaur, minister Economische Zaken Noordrijn-Westfalen, Hans Brinkhof, VoltH2 business Development, prof. dr. Julia Frohne, directeur Business Metropole Ruhr, Karin Welge, burgemeester van Gelsenkirchen en André Jurres, directeur van VoltH2 (v.l.n.r.) tijdens de overhandiging van de subsidie. Foto Ralph Sondermann.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Nederlandse VoltH2 krijgt Duitse miljoenensubsidie voor waterstoffabrieken | Schuttevaer.nl
Groen waterstof

Nederlandse VoltH2 krijgt Duitse miljoenensubsidie voor waterstoffabrieken

Het Nederlandse VoltH2, met plannen voor zes fabrieken voor groene waterstof in Nederland en Duitsland, heeft van Noordrijn-Westfalen een subsidie van 15 miljoen euro gekregen voor de bouw van twee elektrolysers in Duitsland. Koning Willem-Alexander was aanwezig bij de overhandiging in Duisburg.

VoltH2 subsidie NRW
Mona Neubaur, minister Economische Zaken Noordrijn-Westfalen, Hans Brinkhof, VoltH2 business Development, prof. dr. Julia Frohne, directeur Business Metropole Ruhr, Karin Welge, burgemeester van Gelsenkirchen en André Jurres, directeur van VoltH2 (v.l.n.r.) tijdens de overhandiging van de subsidie. Foto Ralph Sondermann.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer