Trafigura

Impala Terminals koopt HES Hartel Tankterminal

Een dochteronderneming van grondstoffenhandelaar Trafigura koopt een tankterminal in de Rotterdamse haven die eerder dit jaar failliet was gegaan. Impala Terminals, zoals het dochterbedrijf heeft, belooft 90 miljoen tot 100 miljoen euro te investeren in de nog in aanbouw zijnde HES Hartel Tankterminal.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Impala Terminals koopt HES Hartel Tankterminal | Schuttevaer.nl
Trafigura

Impala Terminals koopt HES Hartel Tankterminal

Een dochteronderneming van grondstoffenhandelaar Trafigura koopt een tankterminal in de Rotterdamse haven die eerder dit jaar failliet was gegaan. Impala Terminals, zoals het dochterbedrijf heeft, belooft 90 miljoen tot 100 miljoen euro te investeren in de nog in aanbouw zijnde HES Hartel Tankterminal.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer