Leermeester

In memoriam: Wouter van Dusseldorp (Zeepost en BBZ)

Hij was bekend van de nieuwssites Scheepspost, Zeepost en Zeilpost, schipperde de stevenaak Egberdina, was ex-bestuurder van de BBZ en docent Zeilvaart in Enkhuizen. En hij was de liefhebbende vader van twee zoons en partner van Sefanja. Zij was het, die hem 28 juli vond, zittend in zijn stoel, met hond Floor naast zich. Hij leek te slapen, maar bleek volkomen onverwacht overleden. Wouter van Dusseldorp werd 67 jaar.

Wouter, geliefde Sefanja en hond Floor op motorjacht De Arend, waarmee ze op reis zouden gaan. Foto Ernst van Dusseldorp

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

In memoriam: Wouter van Dusseldorp (Zeepost en BBZ) | Schuttevaer.nl
Leermeester

In memoriam: Wouter van Dusseldorp (Zeepost en BBZ)

Hij was bekend van de nieuwssites Scheepspost, Zeepost en Zeilpost, schipperde de stevenaak Egberdina, was ex-bestuurder van de BBZ en docent Zeilvaart in Enkhuizen. En hij was de liefhebbende vader van twee zoons en partner van Sefanja. Zij was het, die hem 28 juli vond, zittend in zijn stoel, met hond Floor naast zich. Hij leek te slapen, maar bleek volkomen onverwacht overleden. Wouter van Dusseldorp werd 67 jaar.

Wouter, geliefde Sefanja en hond Floor op motorjacht De Arend, waarmee ze op reis zouden gaan. Foto Ernst van Dusseldorp

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer