Kip-of-ei-verhaal

Bouwers eerste watertaxi op waterstof wachten op waterstof

Het komende halfjaar wordt cruciaal voor het Swim-consortium, verantwoordelijk voor de eerste watertaxi op waterstof. De doelen zijn ambitieus, maar voor opschaling is het bedrijf afhankelijk van geïnteresseerde partijen en vooral van een goede bunkerinfrastructuur. ‘Wij hebben gezorgd voor een kip of een ei. Het is maar net hoe je het ziet. Nu is het zorgen dat de rest volgt.’

De op waterstof varende watertaxi kende een goed eerste jaar. Foto Swim

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Bouwers eerste watertaxi op waterstof wachten op waterstof | Schuttevaer.nl
Kip-of-ei-verhaal

Bouwers eerste watertaxi op waterstof wachten op waterstof

Het komende halfjaar wordt cruciaal voor het Swim-consortium, verantwoordelijk voor de eerste watertaxi op waterstof. De doelen zijn ambitieus, maar voor opschaling is het bedrijf afhankelijk van geïnteresseerde partijen en vooral van een goede bunkerinfrastructuur. ‘Wij hebben gezorgd voor een kip of een ei. Het is maar net hoe je het ziet. Nu is het zorgen dat de rest volgt.’

De op waterstof varende watertaxi kende een goed eerste jaar. Foto Swim

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer