Minder schadelijke uitstoot

DFDS-terminal Vlaardingen krijgt walstroom

Een deel van de DFDS-schepen die aanmeren in Vlaardingen krijgt vanaf eind 2023 toegang tot een walstroominstallatie. In eerste instantie betreft het de ligplaats voor Jinling RoRo-schepen voor de lijndienst tussen Vlaardingen en Immingham. De ambitie is om op termijn ook de andere twee ligplaatsen van de terminal van walstroom te voorzien.

De DFDS-terminal in Vlaardingen. 2022, DFDS

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

DFDS-terminal Vlaardingen krijgt walstroom | Schuttevaer.nl
Minder schadelijke uitstoot

DFDS-terminal Vlaardingen krijgt walstroom

Een deel van de DFDS-schepen die aanmeren in Vlaardingen krijgt vanaf eind 2023 toegang tot een walstroominstallatie. In eerste instantie betreft het de ligplaats voor Jinling RoRo-schepen voor de lijndienst tussen Vlaardingen en Immingham. De ambitie is om op termijn ook de andere twee ligplaatsen van de terminal van walstroom te voorzien.

De DFDS-terminal in Vlaardingen. 2022, DFDS

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer