Verbinder

In Memoriam Wim Sakko, ms Ina

‘Wim Sakko is op 3 augustus 2022 na een zeer kortstondig ziekbed overleden. Wim was een schipper in hart en nieren, een familieman en met grote inzet voor het algemeen belang van de binnenvaart. Hij was bestuurder van o.a. de ONS en Kantoor Binnenvaart.

(Vrij te lezen)

Wim Sakko Fam Sakko

Mede door zijn overtuiging dat samenwerking noodzakelijk is en zijn verbindende instelling, hebben deze organisaties de stap kunnen maken naar BLN (inmiddels opgegaan in Koninklijke Binnenvaart Nederland).

Diezelfde noodzaak van samenwerking zag hij eveneens op commercieel vlak. Als overtuigd lid van de NPRC heeft hij ook daar zijn kwaliteiten als bestuurder ingezet en niet in de laatste plaats om de stem van de schippers te verwoorden.

Wij gaan Wim missen, als collega en met name ook als vriend. Onze gedachten en medeleven gaan echter vooral uit naar Ina, zijn kinderen en kleinkinderen. Wij wensen hen veel sterkte met het verwerken van dit verlies.’

Koninklijk Binnenvaart Nederland

Condoleance

Met groot verdriet, dankbaar voor alle liefde en humor die hij ons tot het einde gegeven heeft en vervuld van mooie herinneringen.

Op 3 augustus hebben wij afscheid moeten nemen van mijn lieve man, onze vader, schoonvader en trotse opa.

Op 9 augustus is er van 19:00 uur tot 20:30 uur gelegenheid om ons te condoleren in de aula van DenO Het uitvaartcentrum, Nassauweg 190 in Dordrecht. 

In Memoriam Wim Sakko, ms Ina | Schuttevaer.nl
Verbinder

In Memoriam Wim Sakko, ms Ina

‘Wim Sakko is op 3 augustus 2022 na een zeer kortstondig ziekbed overleden. Wim was een schipper in hart en nieren, een familieman en met grote inzet voor het algemeen belang van de binnenvaart. Hij was bestuurder van o.a. de ONS en Kantoor Binnenvaart.

(Vrij te lezen)

Wim Sakko Fam Sakko

Mede door zijn overtuiging dat samenwerking noodzakelijk is en zijn verbindende instelling, hebben deze organisaties de stap kunnen maken naar BLN (inmiddels opgegaan in Koninklijke Binnenvaart Nederland).

Diezelfde noodzaak van samenwerking zag hij eveneens op commercieel vlak. Als overtuigd lid van de NPRC heeft hij ook daar zijn kwaliteiten als bestuurder ingezet en niet in de laatste plaats om de stem van de schippers te verwoorden.

Wij gaan Wim missen, als collega en met name ook als vriend. Onze gedachten en medeleven gaan echter vooral uit naar Ina, zijn kinderen en kleinkinderen. Wij wensen hen veel sterkte met het verwerken van dit verlies.’

Koninklijk Binnenvaart Nederland

Condoleance

Met groot verdriet, dankbaar voor alle liefde en humor die hij ons tot het einde gegeven heeft en vervuld van mooie herinneringen.

Op 3 augustus hebben wij afscheid moeten nemen van mijn lieve man, onze vader, schoonvader en trotse opa.

Op 9 augustus is er van 19:00 uur tot 20:30 uur gelegenheid om ons te condoleren in de aula van DenO Het uitvaartcentrum, Nassauweg 190 in Dordrecht.