Blue Amigo

Personeel Waterbus krijgt loonsverhoging met nieuw cao-akkoord

Blue Amigo heeft met de vakbonden overeenstemming bereikt over een nieuwe cao voor de medewerkers van de Waterbus. Zij krijgen dit jaar een loonsverhoging van 3,75 procent en extra onregelmatigheidstoeslag voor uren ’s avonds en in het weekeinde. Verder wordt de werkdruk verlaagd door deze zomer minder frequent te varen en op sommige dagen later te beginnen op bepaalde routes.

Waterbus Blue Amigo. Foto: Waterbus.nl

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Personeel Waterbus krijgt loonsverhoging met nieuw cao-akkoord | Schuttevaer.nl
Blue Amigo

Personeel Waterbus krijgt loonsverhoging met nieuw cao-akkoord

Blue Amigo heeft met de vakbonden overeenstemming bereikt over een nieuwe cao voor de medewerkers van de Waterbus. Zij krijgen dit jaar een loonsverhoging van 3,75 procent en extra onregelmatigheidstoeslag voor uren ’s avonds en in het weekeinde. Verder wordt de werkdruk verlaagd door deze zomer minder frequent te varen en op sommige dagen later te beginnen op bepaalde routes.

Waterbus Blue Amigo. Foto: Waterbus.nl

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer