Orderportefeuille Boskalis daalt licht naar 5,1 miljard

Boskalis zegt een druk derde kwartaal achter de rug te hebben. Het bedrijf boekte een hogere omzet en zag ook de vlootbezetting bij zowel de baggerdivisie als de offshore energieprojecten verbeteren. Qua bergingswerkzaamheden kende Boskalis een ‘uitzonderlijk rustig kwartaal’.

Boskalis heeft een contract verworven voor de installatie van de inter-arraykabels voor de offshore windparken Borkum Riffgrund 3 en Gode Wind 3. Dit werkt wordt uitgevoerd met de Boka Ocean. (Foto Boskalis)
Boskalis heeft een contract verworven voor de installatie van de inter-arraykabels voor de offshore windparken Borkum Riffgrund 3 en Gode Wind 3. Dit werkt wordt uitgevoerd met de Boka Ocean. (Foto Boskalis)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Orderportefeuille Boskalis daalt licht naar 5,1 miljard | Schuttevaer.nl

Orderportefeuille Boskalis daalt licht naar 5,1 miljard

Boskalis zegt een druk derde kwartaal achter de rug te hebben. Het bedrijf boekte een hogere omzet en zag ook de vlootbezetting bij zowel de baggerdivisie als de offshore energieprojecten verbeteren. Qua bergingswerkzaamheden kende Boskalis een ‘uitzonderlijk rustig kwartaal’.

Boskalis heeft een contract verworven voor de installatie van de inter-arraykabels voor de offshore windparken Borkum Riffgrund 3 en Gode Wind 3. Dit werkt wordt uitgevoerd met de Boka Ocean. (Foto Boskalis)
Boskalis heeft een contract verworven voor de installatie van de inter-arraykabels voor de offshore windparken Borkum Riffgrund 3 en Gode Wind 3. Dit werkt wordt uitgevoerd met de Boka Ocean. (Foto Boskalis)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer