Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Orderportefeuille Boskalis daalt licht naar 5,1 miljard

PAPENDRECHT

Boskalis zegt een druk derde kwartaal achter de rug te hebben. Het bedrijf boekte een hogere omzet en zag ook de vlootbezetting bij zowel de baggerdivisie als de offshore energieprojecten verbeteren. Qua bergingswerkzaamheden kende Boskalis een ‘uitzonderlijk rustig kwartaal’.

1 / 1
Boskalis heeft een contract verworven voor de installatie van de inter-arraykabels voor de offshore windparken Borkum Riffgrund 3 en Gode Wind 3. Dit werkt wordt uitgevoerd met de Boka Ocean. (Foto Boskalis)

Boskalis heeft een contract verworven voor de installatie van de inter-arraykabels voor de offshore windparken Borkum Riffgrund 3 en Gode Wind 3. Dit werkt wordt uitgevoerd met de Boka Ocean. (Foto Boskalis)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Robin van den Bovenkamp)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook