Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Ontslag voor CFO van rederij die zich liet fêteren door adjunct

AMSTERDAM

Spliethoff-dochter Go Gracht in Amsterdam mag van de kantonrechter de CFO van het bedrijf ontslaan. De financiële topman van Go Gracht Service CV had zich de afgelopen jaren laten fêteren door een ondergeschikte, een adjunct-directeur van het bedrijf.

1 / 1
Het hoofdkantoor van Spliethoff in Amsterdam. (Beeld Google)

Het hoofdkantoor van Spliethoff in Amsterdam. (Beeld Google)

Die betaalde in de periode 2015-2020 zes reisjes voor de CFO, zijn vrouw of vriendin en zijn kinderen. Op kosten van de adjunct vlogen ze per privéjet naar Abu Dhabi om het Grand Prix racecircuit te bezoeken. Overnacht werd in dure hotels of op jachten van 7500 tot 10.000 euro per nacht. De kosten van de privéjet bedroegen alleen al 20.000 euro per keer.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Bart Oosterveld)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook