Opmerkelijk: bergstaatje San Marino opent scheepsregister

San Marino heeft geen meter kustlijn. Ook zijn er voor zover bekend geen scheepseigenaren in San Marino die schepen nu noodgedwongen elders in de wereld hebben moeten registreren. Toch begint het bergstaatje in het noordoosten van Italië een eigen scheepsregister. De internationale maritieme vakbond ITF stelt vraagtekens.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Opmerkelijk: bergstaatje San Marino opent scheepsregister | Schuttevaer.nl

Opmerkelijk: bergstaatje San Marino opent scheepsregister

San Marino heeft geen meter kustlijn. Ook zijn er voor zover bekend geen scheepseigenaren in San Marino die schepen nu noodgedwongen elders in de wereld hebben moeten registreren. Toch begint het bergstaatje in het noordoosten van Italië een eigen scheepsregister. De internationale maritieme vakbond ITF stelt vraagtekens.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer