Barkmeijer levert derde laagwater duwboot op aan Chemgas Shipping

Barkmeijer Shipyards heeft onlangs in Stroobos de derde laagwater duwboot aan Chemgas Shipping opgeleverd. Thecla Bodewes doopte de diesel-elektrische BN354 Muria feestelijk in het bijzijn van Gunther Jaegers en Jacques Naaborgh van Chemgas Shipping.

De diesel-elektrische BN354 Muria was de laatste van drie nieuwe duwboten voor Chemgas Shipping. In mei van dit jaar leverde Barkmeijer al de zusterschepen Maderas en Merapi op. (Foto Barkmeijer Shipyards)
De diesel-elektrische BN354 Muria was de laatste van drie nieuwe duwboten voor Chemgas Shipping. In mei van dit jaar leverde Barkmeijer al de zusterschepen Maderas en Merapi op. (Foto Barkmeijer Shipyards)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Barkmeijer levert derde laagwater duwboot op aan Chemgas Shipping | Schuttevaer.nl

Barkmeijer levert derde laagwater duwboot op aan Chemgas Shipping

Barkmeijer Shipyards heeft onlangs in Stroobos de derde laagwater duwboot aan Chemgas Shipping opgeleverd. Thecla Bodewes doopte de diesel-elektrische BN354 Muria feestelijk in het bijzijn van Gunther Jaegers en Jacques Naaborgh van Chemgas Shipping.

De diesel-elektrische BN354 Muria was de laatste van drie nieuwe duwboten voor Chemgas Shipping. In mei van dit jaar leverde Barkmeijer al de zusterschepen Maderas en Merapi op. (Foto Barkmeijer Shipyards)
De diesel-elektrische BN354 Muria was de laatste van drie nieuwe duwboten voor Chemgas Shipping. In mei van dit jaar leverde Barkmeijer al de zusterschepen Maderas en Merapi op. (Foto Barkmeijer Shipyards)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer