Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Barkmeijer levert derde laagwater duwboot op aan Chemgas Shipping

STROOBOS

Barkmeijer Shipyards heeft onlangs in Stroobos de derde laagwater duwboot aan Chemgas Shipping opgeleverd. Thecla Bodewes doopte de diesel-elektrische BN354 Muria feestelijk in het bijzijn van Gunther Jaegers en Jacques Naaborgh van Chemgas Shipping.

1 / 1
De diesel-elektrische BN354 Muria was de laatste van drie nieuwe duwboten voor Chemgas Shipping. In mei van dit jaar leverde Barkmeijer al de zusterschepen Maderas en Merapi op. (Foto Barkmeijer Shipyards)

De diesel-elektrische BN354 Muria was de laatste van drie nieuwe duwboten voor Chemgas Shipping. In mei van dit jaar leverde Barkmeijer al de zusterschepen Maderas en Merapi op. (Foto Barkmeijer Shipyards)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook