Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[OPINIE] ‘Niet achterover leunen bij vergroening’

ROTTERDAM

Wanneer u afgelopen weken een beetje de kranten en webinars heeft gevolgd, dan is er een berg aan motoren-informatie over u uitgestort. Het is bijna niet meer te overzien: flinke discussies over bijmenging van biobrandstoffen, over varen op methanol, waterstof, ammoniak, LNG of volelektrisch. Elke week komt er wel iets bij.

1 / 1
Als je wilt weten wat er echt gaat gebeuren, moeten we kijken wat de grote wereldspelers doen, zoals Shell en Vopak. (Foto Wikimedia)

Als je wilt weten wat er echt gaat gebeuren, moeten we kijken wat de grote wereldspelers doen, zoals Shell en Vopak. (Foto Wikimedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook