Familiebedrijf August Storm neemt Koedood Marine Group over

August Storm BV heeft 25 mei de Koedood Marine Group overgenomen. Het in Waardenburg en Spijkenisse gevestigde servicebedrijf voor verbrandingsmotoren van alle fabricaten tussen 100 en 7000 kW is een volle dochter van het Duitse familiebedrijf August Storm GmbH & Co.

De Koedood Marine Group tijdens een van haar ‘finest hours’. Minister-president Mark Rutte opent eind 2019 het nieuwe bedrijfspand. Op de voorgrond een van de motoren waarmee de samenwerking met Mitsubishi begon, een eencilinder Samofa. (Foto Hans Heynen)
De Koedood Marine Group tijdens een van haar ‘finest hours’. Minister-president Mark Rutte opent eind 2019 het nieuwe bedrijfspand. Op de voorgrond een van de motoren waarmee de samenwerking met Mitsubishi begon, een eencilinder Samofa. (Foto Hans Heynen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Familiebedrijf August Storm neemt Koedood Marine Group over | Schuttevaer.nl

Familiebedrijf August Storm neemt Koedood Marine Group over

August Storm BV heeft 25 mei de Koedood Marine Group overgenomen. Het in Waardenburg en Spijkenisse gevestigde servicebedrijf voor verbrandingsmotoren van alle fabricaten tussen 100 en 7000 kW is een volle dochter van het Duitse familiebedrijf August Storm GmbH & Co.

De Koedood Marine Group tijdens een van haar ‘finest hours’. Minister-president Mark Rutte opent eind 2019 het nieuwe bedrijfspand. Op de voorgrond een van de motoren waarmee de samenwerking met Mitsubishi begon, een eencilinder Samofa. (Foto Hans Heynen)
De Koedood Marine Group tijdens een van haar ‘finest hours’. Minister-president Mark Rutte opent eind 2019 het nieuwe bedrijfspand. Op de voorgrond een van de motoren waarmee de samenwerking met Mitsubishi begon, een eencilinder Samofa. (Foto Hans Heynen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer