Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Corona hakte er fors in bij Nederlandse maakindustrie

ROTTERDAM

De Nederlandse maritieme maakindustrie heeft in 2020 flink te lijden gehad onder de Coronacrisis. In alle maritieme segmenten is de orderintake drastisch gedaald. Alleen de superjachtbouw deed het goed, waar zelfs een verdubbeling ten opzichte van 2019 is op te tekenen. De totale omzet van de Nederlandse maritieme maakindustrie daalde met 9,5 procent ten opzichte van 2019 tot 7,0 miljard euro.

1 / 1
In alle maritieme segmenten is de orderintake drastisch gedaald

In alle maritieme segmenten is de orderintake drastisch gedaald

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook