Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Onbemande Mayflower maakt tocht over Atlantische Oceaan

Plymouth

Vierhonderd jaar na de originele Mayflower maakt een veel modernere Mayflower dezelfde oversteek. Het gaat om het Mayflower Autonomous Ship 400 (MAS), een trimaran zonder bemanning aan boord. Het schip zal met een computer, van IBM, als piloot de Atlantische Oceaan oversteken.

1 / 1
De Mayflower tijdens een van de testen in April (Foto IBM)

De Mayflower tijdens een van de testen in April (Foto IBM)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook