Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Shell breidt LNG bunkernetwerk wereldwijd uit

GIBRALTAR

Shell is in hoog tempo bezig haar LNG bunkernetwerk uit te breiden. Kortgeleden werden bunkerschepen in Singapore en in Port Canaveral aan de oostkust van de Verenigde Staten in gebruik genomen. Ook wordt een bunkerschip gebouwd voor stationering in Zuid-Spanje.

1 / 1
De Shell Cardissa bunkert de tanker Gagarin Prospect in Rotterdam. (Foto Shell)

De Shell Cardissa bunkert de tanker Gagarin Prospect in Rotterdam. (Foto Shell)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook