Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kabinet: compensatie voor Luxemburgse Rijnvarenden

Den Haag

Vooruitlopend op een bilaterale afspraak met Luxemburg komt het kabinet nu alvast eenzijdig met een tegemoetkoming voor een groep van 146 Rijnvarenden met een Luxemburgse werkgever die te maken hebben met dubbele premieheffing. Dat hebben minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en staatssecretaris Vijlbrief van Financiën laten weten in een Kamerbrief.

1 / 1
Staatssecretaris Hans Vijlbrief (foto) en minister Wouter Koolmees willen een gebaar maken naar deze Rijnvarenden’ met de tegemoetkoming, die volgens hen ‘bijzonder is, omdat Nederland geen partij is bij de onterechte premiebetaling.’

Staatssecretaris Hans Vijlbrief (foto) en minister Wouter Koolmees willen een gebaar maken naar deze Rijnvarenden’ met de tegemoetkoming, die volgens hen ‘bijzonder is, omdat Nederland geen partij is bij de onterechte premiebetaling.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook