Kabinet: compensatie voor Luxemburgse Rijnvarenden

Vooruitlopend op een bilaterale afspraak met Luxemburg komt het kabinet nu alvast eenzijdig met een tegemoetkoming voor een groep van 146 Rijnvarenden met een Luxemburgse werkgever die te maken hebben met dubbele premieheffing. Dat hebben minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en staatssecretaris Vijlbrief van Financiën laten weten in een Kamerbrief.

Staatssecretaris Hans Vijlbrief (foto) en minister Wouter Koolmees willen een gebaar maken naar deze Rijnvarenden’ met de tegemoetkoming, die volgens hen ‘bijzonder is, omdat Nederland geen partij is bij de onterechte premiebetaling.’
Staatssecretaris Hans Vijlbrief (foto) en minister Wouter Koolmees willen een gebaar maken naar deze Rijnvarenden’ met de tegemoetkoming, die volgens hen ‘bijzonder is, omdat Nederland geen partij is bij de onterechte premiebetaling.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Kabinet: compensatie voor Luxemburgse Rijnvarenden | Schuttevaer.nl

Kabinet: compensatie voor Luxemburgse Rijnvarenden

Vooruitlopend op een bilaterale afspraak met Luxemburg komt het kabinet nu alvast eenzijdig met een tegemoetkoming voor een groep van 146 Rijnvarenden met een Luxemburgse werkgever die te maken hebben met dubbele premieheffing. Dat hebben minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en staatssecretaris Vijlbrief van Financiën laten weten in een Kamerbrief.

Staatssecretaris Hans Vijlbrief (foto) en minister Wouter Koolmees willen een gebaar maken naar deze Rijnvarenden’ met de tegemoetkoming, die volgens hen ‘bijzonder is, omdat Nederland geen partij is bij de onterechte premiebetaling.’
Staatssecretaris Hans Vijlbrief (foto) en minister Wouter Koolmees willen een gebaar maken naar deze Rijnvarenden’ met de tegemoetkoming, die volgens hen ‘bijzonder is, omdat Nederland geen partij is bij de onterechte premiebetaling.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer