Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Opnieuw motorschip weiland ingevaren bij Eefde

EEFDE

Het lege motorschip Wolfrose is maandag aan het eind van de middag tussen de kribben terechtgekomen in de buurt van Eefde. Bij het uitvaren van het Twentekanaal geraakte het schip aan de linkeroever tussen de kribben en voer deels een weiland in.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • mscharisma

    Zomaar een idee, ik heb aan boord de piloot automaat. het piepje laten activeren. Wanneer je je stuurhendel op de piloot klem in de hoek duwt.
    Zodat je gelijk weet. stuurwerk staat nog op piloot en niet op weg afhankelijk. Bij het uitvaren van een haven bijvoorbeeld. ­čÖé

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook