Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

HGK Shipping ontwerpt nieuwe tanker voor extreem laagwater Rijn

HAMBURG

HGK Shipping neemt een nieuw binnenvaartschip in de vaart dat speciaal is ontworpen voor goede prestaties bij extreem laag water. De Gas 94, zoals het schip gaat heten, wordt afgebouwd bij TeamCo Shipyard in Heusden.

1 / 1
De Gas 94 is speciaal ontworpen om te blijven varen bij laagwater op de Rijn. (Foto HGK Shipping)

De Gas 94 is speciaal ontworpen om te blijven varen bij laagwater op de Rijn. (Foto HGK Shipping)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook