Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Superjacht Galina van Feadship past net op Oude Rijn

Alphen aan den Rijn

Het nieuwste superjacht Galina van Feadship is zaterdag 23 januari van de werf op Kaageiland naar de Noordzee  gevaren. Het 71-meter lange superjacht maakt een proefvaart op de Noordzee. De reis door de smalle wateren bij Alphen aan den Rijn en over de Gouwe trok veel bekijks.

Het was passen en meten en het vereiste grote stuurmanskunst van de bemanning van de duwboot Pieter van der Wees uit Dordrecht.
De brug bij de Gouwesluis.

GOUDA – Zaterdagmiddag 23 januari voer een gigantisch jacht door de Alphense wateren, zo ook aan de Nieuwe Gouwe O.Z in Gouda. Het ruim 71-meter lange jacht van Feadship is onderweg vanuit de werf op Kaageiland richting Rotterdam voor een proefvaart op de Noordzee. (Foto AS Media)

(Rene Quist)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook