Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Victor van der Chijs wordt nieuwe voorzitter Deltalinqs en RPPC

ROTTERDAM

Victor van der Chijs is verkozen tot voorzitter van Deltalinqs (de Rotterdamse ondernemersorganisatie voor de haven en industrie) en Rotterdam Port Promotion Council (RPPC). Van der Chijs gaat officieel op 1 april aan de slag.

1 / 1
Victor van der Chijs wordt de nieuwe voorzitter van Deltalinqs en RPPC. (Foto MIREILLE DROSTE PHOTOGRAPHY)

Victor van der Chijs wordt de nieuwe voorzitter van Deltalinqs en RPPC. (Foto MIREILLE DROSTE PHOTOGRAPHY)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook