Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

BICS-gebruikers moeten nieuw account aanvragen

UTRECHT

Binnenvaartschippers die voor het elektronisch melden gebruikmaken van BICS, moeten een nieuw account aanvragen. Oorzaak is de overgang van Rijkswaterstaat naar de nieuwe berichtendienst HERMES (Harmonized European RIS Message Exchange Service).

1 / 1
Theo de Groot, kapitein op de Veerhaven IV, is tevreden over BICS en de nieuwste versie. (Foto Veerhaven)

Theo de Groot, kapitein op de Veerhaven IV, is tevreden over BICS en de nieuwste versie. (Foto Veerhaven)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook