Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Haven Rotterdam economisch nog niet uit dal

ROTTERDAM

De goederenoverslag in de haven van Rotterdam in het derde kwartaal daalde met 8,8 procent ten opzichte van dezelfde periode het jaar ervoor. Het volume van de goederenoverslag bedroeg 103,4 miljoen ton. Tot en met het derde kwartaal bedroeg de overslag in totaal 322,3 miljoen ton.

1 / 1
De Amazonehaven van Rotterdam. (Foto Port of Rotterdam)

De Amazonehaven van Rotterdam. (Foto Port of Rotterdam)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook