Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Greenpeace houdt nieuwe rotsblokactie in Noordzee

NOORDZEE

Greenpeace houdt begin volgende week een nieuwe rotsblokactie in de Noordzee. De stenen worden gestort op het Britse deel van de Doggersbank, een zandbank in de Noordzee, om aanwezige diersoorten in het gebied te beschermen tegen vissers.

1 / 1
Het Greenpeace-schip Esperanza. (Foto Greenpeace)

Het Greenpeace-schip Esperanza. (Foto Greenpeace)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • G. van Duijn

    Die linkse nietsnutten worden ook geen strobreed in de weggelegd. Met deze regering zal dat ook niet lukken met al die linkse rakkers op hoge gerechtelijke posten. En iedereen maar postcode loten kopen. Wat ze doen is levens gevaarlijk voor de visser mannen.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook