Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Sleephopperzuiger Boskalis bestookt met molotovcocktails

AMSTERDAM

De ‘Queen of the Netherlands’, een sleephopperzuiger van het Nederlandse baggerbedrijf Boskalis, heeft in Indonesië een georganiseerde aanval te verduren gekregen waarbij honderden milieuactivisten en vissers het vaartuig bestookten met molotovcocktails en stenen.

1 / 1
De Queen of the Netherlands. (Foto NT)

De Queen of the Netherlands. (Foto NT)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook