Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Shell breidt chartervloot LNG weer uit

DEN HAAG

Nadat oliemaatschappij Shell in december 2019 lange termijn charters afsloot voor acht LNG tankers met een capaciteit van 174.000 m3 heeft er daar nu nog eens zes aan toegevoegd. De schepen voor deze contracten moeten nog worden gebouwd. Dat gebeurt bij Hyundai Heavy Industries and Hyundai Samho Heavy Industries. Het eerste schip zal in 2023 in de vaart komen.

1 / 1
De Silver Etrema van de Shell Shipping-vloot. (Foto Shell)

De Silver Etrema van de Shell Shipping-vloot. (Foto Shell)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • hennya

    Mooi plan , maar , als ze nou ook eens eindelijk beginnen om niet meer hun tankers op de binnenwateren te laten ontgassen, dan zet dat wat sneller zoden aan de dijk ( in de plaats van slechte lucht op de dijk)

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook