Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Beginnen in de binnenvaart: Maurice Scholten

AMSTERDAM

Het is nog maar vier jaar geleden dat Maurice Scholten (2000) voor het eerst op een binnenvaartschip stapte en nu is hij volleerd matroos. ‘Ik ga nog een zaterdagcursus doen voor mijn Groot Vaarbewijs, die duurt 15 zaterdagen. Dan nog marifonie en radar en dan heb ik mijn schipperspapieren.’

1 / 1
Maurice Scholten heeft een vak geleerd aan boord van de Joop Sr. van Johan van Mourik. (Foto Heere Heeresma jr.)

Maurice Scholten heeft een vak geleerd aan boord van de Joop Sr. van Johan van Mourik. (Foto Heere Heeresma jr.)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook