Bemanningslid valt van containerschip en overlijdt

Een bemanningslid van het Nederlandse containerschip Initia is in de haven van Straatsburg van boord gevallen en overleden. Het ongeluk gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag rond 0.30 uur. Franse media melden dat collega’s kans zagen de man uit het water te halen nog voordat de brandweer met een duikploeg arriveerde. Hij bleek…

De politie in Straatsburg doet nader onderzoek (foto: Brigade Fluviale Haut-Rhin)
De politie in Straatsburg doet nader onderzoek (foto: Brigade Fluviale Haut-Rhin)

Een bemanningslid van het Nederlandse containerschip Initia is in de haven van Straatsburg van boord gevallen en overleden.

Het ongeluk gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag rond 0.30 uur. Franse media melden dat collega’s kans zagen de man uit het water te halen nog voordat de brandweer met een duikploeg arriveerde. Hij bleek een hartstilstand te hebben opgelopen.

Pogingen het 56-jarige slachtoffer te reanimeren mochten niet meer baten. De politie zegt dat de man is uitgegleden en stelt nader onderzoek in.

Bemanningslid valt van containerschip en overlijdt | Schuttevaer.nl

Bemanningslid valt van containerschip en overlijdt

Een bemanningslid van het Nederlandse containerschip Initia is in de haven van Straatsburg van boord gevallen en overleden. Het ongeluk gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag rond 0.30 uur. Franse media melden dat collega’s kans zagen de man uit het water te halen nog voordat de brandweer met een duikploeg arriveerde. Hij bleek…

De politie in Straatsburg doet nader onderzoek (foto: Brigade Fluviale Haut-Rhin)
De politie in Straatsburg doet nader onderzoek (foto: Brigade Fluviale Haut-Rhin)

Een bemanningslid van het Nederlandse containerschip Initia is in de haven van Straatsburg van boord gevallen en overleden.

Het ongeluk gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag rond 0.30 uur. Franse media melden dat collega’s kans zagen de man uit het water te halen nog voordat de brandweer met een duikploeg arriveerde. Hij bleek een hartstilstand te hebben opgelopen.

Pogingen het 56-jarige slachtoffer te reanimeren mochten niet meer baten. De politie zegt dat de man is uitgegleden en stelt nader onderzoek in.