Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Open site Schuttevaer.nl tijdens Maritime Industry

GORINCHEM

Vanaf nu tot en met de laatste beursdag van Maritime Industry 2019 – 7, 8 en 9 mei in Gorinchem – is de website Schuttevaer.nl volledig vrij toegankelijk voor iedereen. Naast een gratis krant op de beurs, wordt online de kennismaking compleet!

Op de vakbeurs Maritime Industry in Gorinchem loop je drie dagen gratis naar binnen. Voor de nieuwste technische ontwikkelingen en wetenswaardigheden op het gebied van binnenvaart. Geniet van de gastvrijheid op de beurs en neem een gratis Schuttevaer mee.

Voor de thuisblijvers zetten we tijdens de beursdagen alle pagina’s van Schuttevaer.nl open, dus ook de berichten die normaal alleen leesbaar zijn voor abonnees. Een hele maand lang Schuttevaer online gratis proberen kan natuurlijk ook…

Na een ingrijpende operatie is de website Schuttevaer.nl afgelopen weekend verhuisd naar een nieuwe server. Alle meer dan 26.000 (!) nieuws- en achtergrondartikelen zijn overgezet op een nieuw systeem.  (DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook